Over ons

Casemanagement organisatie

Attentus Verzuim is een organisatie welke is opgericht door Desirée Bus-Offermann en Jan Bus. Begeleiden met Aandacht is niet zomaar gekozen. Zowel onze bedrijfsnaam als het logo vormen een twee eenheid. Wij hebben gekozen voor een taakverdeling binnen ons bedrijf maar dit sluit niet uit dat wij elkaar ook kunnen vervangen indien dit aan de orde is. Dagelijks ervaren klanten dat de door ons gekozen aanpak van het verzuim wel degelijk zijn vruchten afwerpt. Wij passen de vuistregel toe: waartoe is de werknemer nog wel in staat? Het is op zijn minst opmerkelijk te noemen dat medewerkers regelmatig roepen: dit lukt mij niet en dan thuis zitten wat vaak het herstel niet bevorderd. Zeker wanneer de uitval langer gaat duren dan enkele maanden wordt waardoor de drempel steeds hoger wordt om weer terug te keren, menig werknemer zal dit aan den lijve hebben ervaren.

Achtergrond

Wij hebben beiden een achtergrond op het gebied van re-integratie en/of verzuim. Ons verleden als werknemer en als ondernemer ondersteunt ons in het begeleiden van zowel leidinggevenden als die van werknemers. Deze ervaring maakt dat zowel werkgever als werknemer kan rekenen op een evenwichtig verzuimgesprek.

Aanpak

Als team zetten wij ons in voor elk bedrijf dat op zoek is naar een dienstverlener voor Verzuim, Re-Integratie én Outplacement. Wij gaan met u in gesprek om samen met u uw behoeftes en knelpunten te inventariseren en aan te pakken. Slaagt dit gesprek dan gaan wij voor u aan de slag, wij zijn dan uw partner in het bereiken van een uitstekend verzuimmanagement.

Netwerk

Wij beschikken over een groot netwerk waardoor wij u uitgebreid van dienst kunnen zijn.  Begeleiden met aandacht is onze meerwaarde. Wij houden van ambitie. Daarom zetten wij ons in om het verzuim binnen uw bedrijf op een zo laag mogelijk niveau te brengen én dat vinden wij nog belangrijker: het zo laag mogelijk te houden!

 

Preventie

Preventie is geen toverwoord. Preventie gaat over waarden als; communicatie, gedrag, vertrouwen, veiligheid, integriteit en verantwoordelijkheid. U weet wat uw rol als eigenaar/leidinggevende is, maar is dit ook bij uw personeel bekend? Dit zijn enkele voorbeelden van de vele aandachtspunten waarover wij graag met u in gesprek gaan.

Het verzuim in uw bedrijf kan ook omlaag!

Wij brengen het verzuim in uw bedrijf terug. Bel ons op 0317 414 262 of vraag een offerte aan.

offerte aanvragen