Gecertificeerde Arbodienst

Attentus Verzuim is een organisatie die is opgericht door Desirée Bus-Offermann en Jan Bus. Begeleiden met Aandacht is niet zomaar gekozen. Zowel onze bedrijfsnaam als het logo vormen een twee eenheid. Wij hebben gekozen voor een taakverdeling binnen ons bedrijf maar dit sluit niet uit dat wij elkaar ook kunnen vervangen indien dit aan de orde is. Dagelijks ervaren klanten dat de door ons gekozen aanpak van het verzuim wel degelijk zijn vruchten afwerpt. Wij passen de vuistregel toe: waartoe is de werknemer nog wel in staat? Het is op zijn minst opmerkelijk te noemen dat medewerkers regelmatig roepen: dit lukt mij niet en dan thuis zitten wat vaak het herstel niet bevorderd. Zeker wanneer de uitval langer gaat duren (meer dan 2 maanden) waardoor de drempel steeds hoger wordt om weer terug te keren op de werkvloer. Voor zowel de werknemer als de werkgever werkt langdurige uitval drempelverhogend.

 Aansluiting werkgevers

Inmiddels hebben 150 werkgevers zich bij Attentus Verzuim aangesloten en  daar blijft het niet bij. Iedere maand meldt zich een werkgever die op zoek is naar een arbodienst die werkt met korte lijnen en een vaste casemanager. Tevens zijn de wachttijden bij onze bedrijfsartsen maximaal 2 weken. Werkgevers ervaren dat onze aanpak past bij hun wensen.

Aanpak

Als team zetten wij ons in voor elk bedrijf die op zoek is naar een dienstverlener voor Verzuim, Re-Integratie én Personeelsvraagstukken. Wij gaan met u in gesprek om samen met u uw behoeftes en knelpunten te inventariseren en aan te pakken. Slaagt dit gesprek dan gaan wij voor u aan de slag, wij zijn dan uw partner in het bereiken van een doelmatig verzuimmanagement.

Netwerk

Wij beschikken over een omvangrijk netwerk waardoor wij u uitgebreid van dienst kunnen zijn.  Begeleiden met aandacht is onze meerwaarde. Wij houden van ambitie. Daarom zetten wij ons in om het verzuim binnen uw bedrijf op een zo laag mogelijk niveau te brengen én wat nog belangrijker is: het zo laag mogelijk te houden! 

Preventie

Preventie is geen toverwoord. Preventie gaat over waarden als; communicatie, gedrag, vertrouwen, veiligheid, integriteit en verantwoordelijkheid. U weet wat uw rol als eigenaar/leidinggevende is, maar is dit ook bij uw personeel bekend? Enkele voorbeelden van de vele aandachtspunten waarover wij graag met u in gesprek gaan.

VINDT U HET VERZUIM IN UW BEDRIJF TE HOOG?

Wilt u het verzuim binnen uw organisatie terugdringen en hebben alle inspanningen tot nu toe niet gebracht wat u er van verwachte? Informeer naar onze aanpak of vraag direct een offerte aan.